Kohti uusia unelmia

Aika herättää Marja-Liisan matka taas henkiin. Uudet unelmat ja tavoitteet on asetettu ja hiihto on jäänyt pysyväksi osaksi elämää. Isoksi osaksi. Vielä isommaksi kuin aiemmin. Niin siinä kävi, että kun antaa pikkusormen se vie koko naisen.

Kauden päätavoitteseen, ensimmäiseen sellaiseen on tänään tasan 2 kuukautta aikaa. Silloin kilpaillaan Winter World Masters Gameseissä, eli käytännössä veteraaniurheilijoiden olympialaisissa Itävallassa. Kilpailuiden hiihdot hiihdetään Seefeldissä, täysin samoilla laduilla kuin viime talven MM-hiihdot. Siitä sitten lasketellaan sopivasti veteraanien SM-hiihtoihin Valkealaan ja hiihtokausi huipentuu jälleen kevään Ylläs-Levi hiihtoon. Väliin mahtuu myös Vuokattihiihto, kovin tavoittein.

Mieli on levollinen, ainakin toistaiseksi. Ehkä se, että on oppinut tuntemaan valmentajansa paremmin ja hän minut, ja on oppinut tuntemaan omaa kroppaansa ja voimavaroja paremmin auttaa. Mutta myös se, että toukokuusta asti on tehty tätä hiihtäjää ja rakennettu kuntoa lenkillä niin rullasuksilla, polkujuosten, juosten, sauvakävellen kuin myös sauvarinteessä, salilla ja ennenkaikkea omassa päässä. Kesä on ollut yksi parhaista ja sinne saatiin mahtumaan just sopivasti myös biitsiä. Mutta ehkä levollisuuteen vaikuttaa sekin, että treeniä sovitetaan työhön ja toisin päin. Elämä on tasapainossa vaikka hiihto on yhä tosi tärkeässä roolissa.

Kisakausi alkaa jo 14.12. Toivottavasti lunta saadaan paljon ennen sitä. Uudenlaiset matkat olympialaisissa ja SM-hiihdoissa (7,5 km / 15 km/ 5km) vaatii totuttelua ja paljon kisoja. Niitä on onneksi kalenterissa riittävästi.

Olen siis takaisin.
Hiihtoon liittyvät tavoitteet on mulle tärkeitä. Mutta sen lisäksi tavoitteena on innostaa ihmiset toteuttamaan unelmiaan. Ja liikkumaan sekä pitämään omasta terveydestään huolta. Kaikki ei tee sitä samalla tavalla, taidan olla aika äärimmäinen. Mutta haluan osoittaa, ettei ihminen ole koskaan liian vanha toteuttamaan unelmiaan, tai tekemään sitä mitä rakastaa, suhtautumaan elämään intohimoisesti.

Kerro minulle mistä haluat kuulla eniten. Fiiliksiä lupaan kirjottaa useammin. Päiväkirjan omaisestikin. Mutta mielellään kerron juuri niistä asioista, mistä haluatte kuulla.

Love and Peace,
Sanna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s