Tavoitteet uusiksi

Olispa kiva maata väsyneenä sohvalla ja hehkuttaa kuinka eilinen Finlandia-Hiihto meni yli odotusten, kun vapaan hiihto on viime viikkoina muutenkin tuntunut menneen eteenpäin isoja askelia. Mutta makaanpa sohvalla väsyneenä viidettä päivää kuumeessa. Kunto oli ennen torstaiaamua kova, tuntemus kropassa hyvä ja edellinen vapaan hiihto kulki kuin unelma. Niistä lähtökohdista voi jossitella kuinka paljon vaan kuinka hyvä tulos olisi eilen tullut. Mutta se ei auta yhtään sen enempää kuin jossittelu olisko eilen tullut mitali jos ärsyttävää Risen kaatumista ei olisi tapahtunut tai jos Kerttu ei olisi sairastunut. Eteenpäin.

Nyt on aika laittaa kaikki tavoitteet uusiksi ja järkeistää oma ajattelutapa lopputalven ajaksi.

Tavoite 1: Parannun ja palaan järkevästi treenin pariin kun olen oikeasti täysin terve. Ei mitään höntyilyä.

Tavoite 2: Pääsen lähtöviivalle Vuokattihiihdossa sekä Ylläs-Levi hiihdossa. Teen kisoissa parhaani ja katson mihin se riittää. (mutta silti se alkuperäinen 2h alitus on tähtäimessä)

Tavoite 3: Pysyn terveenä loppuvuoden.

Tavoite 4: Tämä on se ehkä kaikista tärkein ja vaikein, mutta auttaa eniten kolmen ensimmäisen toteutumisessa. Aion nauttia yksi kerrallaan jokaisesta treenistä tai lepopäivästä. Enkä mieti kisasuoritusta ahdistukseen asti. Otan matkan isoimpana asiana elämässä, en niinkään tulosta. Tulos tulee sivutuotteena kun tekee joka treenissä parhaansa, nauttii siitä ja ottaa siitä irti kaiken ilman ajatusta eilisestä treenistä tai tulevasta päivästä.

Tavoite 5: Kehun itseäni onnistuneesta suorituksesta. Aina ei voisi tehdä paremmin. Todennäköisesti olen joka harjoituksessa, treenikisassa ja lihashuollossa tehnyt enemmän kuin parhaani, eikä se tule suusta ulos. Jatkossa tulee 💪🏼

Onneksi talvea ja hiihtokilometrejä on vielä paljon jäljellä tänä vuonna. Ja edessä 2,5 viikon hiihtokeskusreissu Tahkolla ja Vuokatissa. Kyllähän tuo aurinkokin piristää vaikka vaan ikkunasta käsin ihailtunakin. Vaikka kyllä vähän seinät kaatuu päälle, kun 5 vuorokautta makaa sohvalla ja kuudes ainakin odottaa.

Positiivista ajattelua ja aurinkoa kaikille. Siihen pyrin itsekin, vaikka vielä tänään harmittaa miksi piti taas sairastua huonolla hetkellä. Kyllä se vaan voi riepoa paljon, että ei päässyt hiihtämään Lahden laduille 50km kisaa.

Sanna

Ps. Odotan aika paljon sitä, että pääsen näkemään millainen treeniohjelma vielä lopputalvelle rakentuu kunhan toivun. Ja että pääsen kertomaan mitä fiiliksiä päässä niiden aikana kulkee. Että onnistunko tavoitteessa 4 👌🏼

#roadtovuokatti #töyssyjätiellä #hiihtäjä #elähetkessä #bestversionofme

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s