11 yötä starttiin

Voisi luulla, että jännittää. Ensimmäinen kahdesta vetetaaniolympialaisten startista on 11 yön päässä. Kisatunnelmaa ja ohuempaa ilmaa pääsee hengittelemään jo pari päivää aiemmin. Mutta ei vielä ainakaan jännitä.

Mieli on levollinen. On vaan normaalia matkakuumetta, että voisiko jo lähteä sinne missä on lunta ja upeat maisemat 🏔️ Levollisuuden tunnetta tuo fiilis ja edellinen kisa Lahdessa. Siellä kulku oli aika hyvää ja tuntuma omaan kroppaan vielä parempi. Ja suksi, se nyt toimi siellä erinomaisesti (kiitos Kimmo ja Suksihionta.fi).

Kaikki työ on tehty mitä kunnon eteen voi tehdä. Ja nyt vaan keskitytään tekniikkaan ja vireeseen. Ja hyvin sitä työtä on tehtykin ja paljon. Helppo tehdä kun valmentaja ohjeistaa ja kuuntelee ja kysyy. On pystytty tekemään kovia treeniviikkoja (niitähän minä rakastan) ja vastapainoksi välillä levätty. On myös opittu millaista treeniä minun 41v keho kaipaa ennen kisaa. Se tässä matkassa on hienoimpia asioita, että oppii itsestään ja omasta kropastaan koko ajan lisää. Kun valmentaja kohtelee, kyselee ja huolehtii liki kuin olisin huippu-urheilija 🙏🏼

Aion nauttia isosti ajasta ennen Winter World Masters Gamesejä, ajasta Seefeldissä ja purkaa kunnolla koko kokemuksen itsekseni ja koutsin kanssa. Kävi miten kävi itse kisoissa, olen elämäni hienoimpiin kuuluvan kokemuksen äärellä. Toteutan unelmiani ja nautin kaikesta tekemisestä ❤️

Kun aika on, lähdetään kohti uusia tavoitteita. Vielä on paljon talvea ja hiihtokisoja jäljellä.

Ja arvatkaa kuinka onnellinen ja kiitollinen olen siitä, että teen töitä ihmisten kanssa, jotka tsemppaa ja ymmärtää mun jutun. Ja mahdollistaa työn ja hiihdon yhdistämisen. Ei tarvitse jännittää uuden työn aloittamista vaan nauttia siitäkin.

Elämä on nyt. Elän sitä nyt.

Ps. Kisapäivät on 13.1. P7,5KM ja 15.1. P15KM. Lisää tietoa kisoista Www.innsbruck2020.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s